Teknoloji

Gelecekte kullanıma sunulacak Android telefonlar, iPhone’lar gibi kapalı olsalar bile kullanılabilir olacak

Android 14ve gelecekteki koşu android telefonlar cihazlar kapalıyken bile cihazların bulunmasını kolaylaştıracaktır. Mevcut iPhone 14 ve iPhone 11’e dayanan eski iPhone’laraslında bu işlevi gerçekleştirebilir, ancak Google bunu yaklaşan Android yükseltmesine eklemeyi planlıyor ve telefon üreticilerinden daha fazla yararlanmayı umuyor.

bir telefon, cihaz teknik olarak kapalı olsa bile bulunabilir Kalmanın birkaç yolu var. Sızdıranlara göre Google’ın güncellemesinden sonra telefon siz kapatsanız bile Bluetooth modülüne güç göndermeye devam edecek. Bluetooth özelliğikonum verileri ve kişisel tanımlayıcılar dahil olmak üzere çeşitli verileri yakındaki cihazlara yayınlayabilir.

Tüm modern iPhone’lar ve en iyi Android telefonlardan bazıları Ayrıca konum için ultra geniş bant radyoya (UWB) sahiptir. Bu, Apple’ın AirTag’lerinde kullandığı teknolojidir ve kusursuz çalışır. Google’ın ayrıca bir UWB konumlandırma etiketi üzerinde çalıştığı ve muhtemelen bir sonraki Pixel telefonlarla piyasaya süreceği söyleniyor.

adapazari-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu