Haber

İsmailağa Cemaati’nden seçim kararı! Resmi olarak duyuruldu

İsmailağa Grubu, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini açıkladı.

İsmailağa Grubu’nun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

2023 SEÇİMLERİ SORUMLU

Aziz milletimiz, şanlı tarihi boyunca pek çok kez önemli tercihlerle karşı karşıya kalmış, irfan ve öngörüsüyle isabetli tercihler yapmıştır. 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılması planlanan seçimler de tarihi dönüm noktalarından biridir. Sonuçları sadece ülkemiz için değil, İslam dünyasının geleceği için de hayati önem taşımaktadır.
 

Dini, milli ve manevi değerleri korumaya çalışan bir ittifakın ortaya çıkması, geçmişten günümüze bu yüce değerleri ayaklar altına alarak nesli ve aileyi yok etmeyi amaçlayan projeler ve birlik-beraberliğimizi tehdit eden terör olayları ortaya çıkmıştır. bu değeri daha da artıran bir karşı ittifak biçimi.

mazlum müslümanlar savunmayı hedefleyenlerden yanadır…

Mirasçısı olduğumuz büyüklerimizin bu gibi durumlarda tercih yapmayanların en kötüyü seçeceği tavsiyesine göre dini ve manevi değerlerimizi korumaya çalışanlar için tercihimizi kullanmayı gerçek buluyoruz. İslam coğrafyasında mazlum Müslümanları savunmayı hedefleyenler.

Ayrıca dünyayı saran salgın hastalık, ardından gelen seller ve yıkıcı depremlerin maddi ve manevi sonuçlarıyla birlikte, her geçen gün artan küresel sorunlarla birlikte sürdürülebilir çabanın gerekliliği; güçlü, deneyimli ve istikrarlı bir yönetim gerektirir.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DESTEK KARARI ALDIK

Bu niyetlerle; İstikrar ve tecrübenin başarıyı getirdiğine inanarak, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, yöneticilerimizi istekleri doğrultusunda muvaffak kılmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

dazkiri-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu